menu

Maak kennis met Roah-Afzah en ' Geneesgoed '

Ben je op zoek naar een buitengewone massage-ervaring die je lichaam en geest diep laat ontspannen? Maak dan kennis met Roeh-Afza, een ervaren holistisch coach en intuïtieve masseuse. Vanuit haar energetishe praktijk, Geneesgoed in Deventer, biedt ze een scala aan massages en behandelingen die gericht zijn op het bevorderen van welzijn en gezondheid op zowel lichamelijk als geestelijk niveau

Bij Geneesgoed gaat het niet alleen om het ontvangen van een massage, maar om een complete ervaring waarbij je jezelf kunt openstellen voor genezing en vernieuwing. Roeh-Afza creëert een veilige en ontspannen omgeving waar je ruimte hebt om stress, blokkades en pijn te voelen en los te laten. Ze begeleidt je op een reis naar je innerlijke bron, waar ontspanning en genezing samenkomen.

Wat maakt Roeh-Afza's massages zo bijzonder? Ten eerste is ze gespecialiseerd in holistische coaching en heeft ze zich verdiept in diverse gespecialiseerde technieken. Ze combineert haar kennis en vaardigheden op het gebied van meditatie, magnetisme, klankhealing en EFT (Emotional Freedom Therapy) om negatieve gedachten, onverwerkte emoties en angsten aan te pakken. Dit betekent dat haar massages veel verder gaan dan alleen het fysieke aspect. Ze richten zich op het herstellen van de harmonie tussen lichaam en geest.

Elke massagebehandeling bij Geneesgoed is volledig afgestemd op jouw behoeften en momentane toestand. Roeh-Afza maakt gebruik van een combinatie van verschillende technieken, zoals energetische massages, polariserende massages en de zachte manipulatie van de rugwervels (Dorn Breuss). Deze diversiteit stelt haar in staat om de juiste benadering te vinden die het beste bij jou past. Door het toepassen van drukpunten en het gebruik van warme olie tijdens de massages, wordt vastzittende energie losgemaakt en kunnen lichaam en geest weer in balans komen.

Een van de meest gewaardeerde en uitgebreide massages bij Geneesgoed is de 3-uurs massage. Deze massage combineert verschillende technieken en biedt een diepwerkende ontspanning voor het hele lichaam. Klanten geven aan dat ze zich na deze massage volledig herboren voelen. Het is een uitgelezen kans om jezelf te verwennen en echt los te komen van de dagelijkse stress en spanningen. Bovendien wordt elke 3-uurs massage persoonlijk afgestemd op jouw behoeften en het moment.

Als klant van Geneesgoed geniet je niet alleen van de hoogwaardige massagebehandelingen, maar ook van de toewijding en zorgzaamheid van Roeh-Afza. Ze creëert een warme en gastvrije sfeer waarin je je meteen op je gemak voelt. Na de behandeling kun je rustig bijkomen met een kopje thee en wat lekkers, waardoor je langzaam terugkeert naar de alledaagse wereld met een hernieuwde energie en innerlijke rust.

Als je klaar bent om jezelf te bevrijden van negatieve emoties, biedt Roeh-Afza ook EFT-sessies aan. Met deze krachtige methode kun je in korte tijd emotionele rust en ontspanning ervaren. Het helpt je om blokkades los te laten en meer keuzes te maken die gebaseerd zijn op liefde en positiviteit.

Gun jezelf de ultieme ervaring van welzijn en genezing met de massagebehandelingen van Roeh-Afza bij Geneesgoed. Ontdek de diepe ontspanning, stilte en helende energie die je lichaam en geest transformeren. Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf de unieke kracht van Roeh-Afza's massages.

CONTACT
Heb je vragen of wil je reserveren op een tijdstip die niet vrij is in de online agenda? Bel dan even en dan kijk ik wat er nog mogelijk is.
RESERVATIE
kijk in de online agenda om je rust moment in te plannen.

Verder lezen

Messenger logo
Chat