menu

Emotie Vrijheid Therapie E.F.T.

Ik coach en gebruik de E.F.T. methode indien ik voel dat iemand meer geholpen is met deze bijzondere therapie vorm.Deze aparte methode kan mensen in vrij korte tijd emotioneel rustiger en ontspannen krijgen. Ook brengt het direct voelbaar verlichting bij lichamelijke klachten.

Iedereen heeft wel herinneringen die niet zo plezierig zijn. Maar sommige herinneringen zijn zo heftig, dat alleen al aan die betreffende situatie denken, weer dezelfde emoties (boosheid, verdriet, angst, paniek etc.) worden herleefd.

Dit is niet gewenst, niet prettig maar ook niet effectief.

Het weerhoud ons:

- het leven te leiden wat we echt willen

- fijne relaties te hebben met bepaalde mensen 

- in het hier en nu te zijn

- om helder over de situatie na te denken omdat de emotie gekleurd is met alle lading van het verleden

- om die dingen te doen die soms ook echt moeten zoals b.v vliegen voor je werk of in benauwde ruimtes werken als je claustrofobie's bent of bv. hoogtevrees, pleinvrees hebt.

Een E.F.T.- sessie duurt 1,5 uur

Eerst signaleren we samen welke emotie het eerst opgeheven moet worden.

Dan gaan we aan het werk en al snel kun je met deze methode  diep doordringen tot aan de kern zonder dat je lange emotioneel geladen gesprekken hoef te voeren.

Ik vind het altijd weer verfrissend om te merken hoe relatief snel mensen weer kunnen lachen en luchtiger zijn rondom issues die hun soms al jaren dwars zaten.

Het lichaam ont-stressed op diep niveau en mensen slapen daardoor ook beter.

E.F.T.is zeer boeiend en verrassend en werkt met een combinatie van coaching, ritmische klopjes op meridiaan-punten, affirmaties en het behouden van het behaalde resultaat.


CONTACT
Heb je vragen over deze behandeling? Bel 06-48667994 of stuur een email.
Afspraak?
boek zelf online je afspraak.

Verder lezen

Messenger logo
Chat